CD Projekt Red yeni bir Witcher oyununun geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Bununla birlikte en büyük haber yaklaşmakta olan Witcher oyununun, CD Projekt Red'in, CDPR ve Epic Games arasındaki "çok yıllı stratejik ortaklığın" bir parçası olarak, şirketin on yıldan fazla bir süredir kullandığı mevcut şirket içi REDengine motorundan Unreal Engine 5'e geçtiğini görecek olması. Bu ortaklığa rağmen, bir sonraki Witcher oyunu Epic Games Mağazalarına özel olmayacak ve CDPR, yaklaşmakta olan Cyberpunk 2077 genişlemesi gibi bazı mevcut projeler için REDengine'i kullanmaya devam edecek. CD Projekt Red daha önce yeni bir Witcher oyununun yolda olabilceğini ima etmişti ancak bu ilk kez resmi olarak onaylandı. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil. Duyuruya dahil edilen teaser görüntüsü beklenenin aksine yeni oyunun Geralt’a sahip olamayacağını gösteriyor. Karla kaplı Witcher madalyonunu ayırt etmek zor ama kesinlikle Kurt Okulu'ndan değil. CDPR'nin küresel PR direktörü Radek Grabowski, Twitter'da yaptığı açıklamada, bu yeni oyunun "The Witcher 4" olarak adlandırılmadığını da ekledi. İlk izlenim, madalyonun Kedi Okulu'nun madalyonunun görünümüne sahip olduğuydu ancak bazıları Vaşak Okulu'nun madalyonuna daha çok benzediğini belirtti. CD Projekt Red oyunları için geliştirme sürelerinin uzunluğu göz önüne alındığında, bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmemiz biraz zaman alabilir.

Image placeholder

Yorum Bırak